Utilaj comercial in Chisinau, Moldova

Sisteme pentru garderobă de la producătorii germani:

Element System si Tegometall 

   

    1.Dvs. puteți primi calculele pentru garderoba Dvs. dacă expediați planul și dimensiunile incaperii pe E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. su pe Viber: 060664477. Este nevoie de un plan simplu (poate fi desenat chiar și de Dvs.- faceți-i o poza și expediați-l cum vă este mai comod)

    2.Primiți o schiță in 3D. Ne ziceți ce să corectăm, sau aprobați schița și noi vă facem toate calculele necesare.

    3.Hotărâți când veniți la noi să finisăm proiectul.


..................................................................................................................................................................................................... 


 

PRETURI DE PRIMAVARA PENTRU PLASE,CIRLIGE SI COSURI!!!
La camandă mai mare de 2000 lei - facem preturi speciale!
2000*1000 d3.5 mm -280 lei

........................................................................................................................................................................................................

Compania Hopman oferă o gamă largă de utilaj comercial!

Direcția principala de activitate - vânzarea stelajelor de perete Tegometall. Acesta este tipul cel mai universal de stelaje care vă permite să creați practic orice configurație de rafturi pentru orice necesitati. Aceste rafturi sunt, de asemenea, cea mai bună soluție pentru: magazine si birouri, garaje, subsoluri, depozite și spații locative.

Alegind produsele noastre de utilaj comercial obtineti: flexibilitate,  instalare ușoară, design modern, o varietate de accesorii și o gama largă de opțiuni la un pret accesibil si calitate germana. De asemenea, sunt disponibile stelaje de depozitare și de arhivă, plase si panouri perforate, o gama larga de cârlige și accesorii.

Compania produce cu succes standuri si rafturi pentru comenzi individuale.

Firma Hopman a fost infiintata in anul 2001, pe parcursul timpului am demonstrat:"Pe rafturile noastre Te poti baza!"