-Magazin Alimentara

        -Magazin Piese Auto

        -Magazin Jucării

        -Magazin Haine

        -Stelaje Combinate  ***

        -Magazin de Veselă

        -Magazin Electrocasnice


De cate ori ai cautat ceva nebuneste prin camara ta? Ei bine, indiferent cat de mica sau cat de spatioasa este, aceasta trebuie sa fie bine organizata. Conservele, borcanele cu zarzavat sau cu muraturi le poti aseza pe rafturi tot odata sa economisesti din spatiu. O camara bine organizata este de neinlocuit pentru orice casa. 

Citeşte mai departe: Soluţie gata p/u Cămară

 

Cel mai important, in momentul in care doresti sa reamenajezi mansarda sau vechiul pod, este sa determini care va fi destinatia acelui spatiu si sa il iluminezi natural. De destinatia mansardei depinde foarte mult alegerea finisajelor, stabilirea stilului si pieselor de mobilier.

 

Citeşte mai departe: Soluţie gata p/u Mansardă

 


 Un magazin nu este altceva decat locul de vanzare unde de obicei clientii isi fac cumparaturile. Orice magazin, cat de mic nu ar fi el, trebuie sa corespunda tuturor cerintelor cumparatorilor si plus la aceasta ar fi bine ca imaginea sa sa fie originala in raport cu cea a concurentilor. Cu siguranta, clientii vor intra într-un magazin cu vitrinele frumos amenajate, le va atrage atentia numele companiei, care de obicei este scris la intrare în magazin și desigur vor exista mai multi cumparatori daca magazinul va fi amplasat favorabil.

 

 

    

Citeşte mai departe: Soluţie gata p/u Market

Designerii de interior iti sugereaza din start o regula in privinta garajului: indiferent de decoratiuni sau tipul de mobila, acestea se plaseaza diametral opus fata de zona unde se afla masina. In imediata apropiere a acesteia, e indicat sa pui cateva grilaje de fier, pe care sa le concepi ca rafturi. Iar pe acestea sa stea tot ce tine de intretinerea si toaleta masinii.

 

Citeşte mai departe: Soluţie gata p/u Garaj